Ondernemers en Teams

"Coming together is a beginning, keeping together is progress, working together is succes"- Henry Ford

Zakelijke coach

Kool Directions ziet de mensen in een onderneming als de ziel van het bedrijf. Het succes van de onderneming bestaat uit de ontwikkeling en groei van het bedrijf en is evenredig aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van de ondernemer, het management team en de werknemers.

Bedrijfsblindheid is een niet ongebruikelijk fenomeen in organisaties. Na verloop van tijd kan het voorkomen dat door een vaste manier van werken processen niet meer worden geëvalueerd en werkers geen groei en ontwikkeling laten zien omdat het proces daar niet meer in voorziet.
Of je nu ondernemer, manager of werknemer bent, vaak is het prettig opnieuw naar de processen te kijken en de dagelijkse sleur te doorbreken door te reflecteren op eigen handelen en het handelen van anderen in je omgeving. Vervolgens kun je de vraag stellen hoe je het anders kunt doen.

Kool Directions helpt met het reflecteren op eigen handelen en onderzoekt patronen zoals gedrag, communicatie, ervaren en voelen. Het doel van Kool Directions is de ondernemer en zijn medewerkersteam bevlogen, actief, geïnspireerd, gemotiveerd en gefocussed te houden. Zodat de ondernemer, het management team en de medewerkers op een persoonlijk passende wijze kunnen ondernemen en werken in een goed functionerend team. Gelukkige en gezonde mensen betekenen een gelukkig bedrijf.

Executive coach

Een executive coach begeleidt en ondersteunt het ontwikkelingsproces van top managers, bestuurders en ondernemers.

Executive coaching is gericht op het versterken van persoonlijk en professioneel leiderschap. De executive coach kan het definiëren, verduidelijken en realiseren van doelen begeleiden en ondersteunen. De coach doet dit door bewustwording, het vergroten van zelfvertrouwen en
het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden. Gespreksonderwerpen zijn bijvoorbeeld ambities, management en werk-prive balans. Een vaardigheid die vaak op de agenda staat is strategisch denken. Kool Directions  wordt gevraagd om in de rol van een executive coach zich op te stellen als o.a. sparringpartner en klankbord.

Algemeen

Coachsessies duren doorgaans een uur, afspraken vinden plaats met een frequentie van eens per twee à drie weken en in overleg.
Kool Directions is bij uitstek dé onafhankelijke en onpartijdige coach die je kan begeleiden in het proces om te komen naar daadwerkelijke oplossingen.

Wil je meer weten of kennismaken? Je kunt contact opnemen via het aanmeldingsformulier. Coaching kan zowel op ons kantoor in Amersfoort als op het werk plaatsvinden.

Meld je aan

[contact-form-7 id=”1851″]