Training

"The future belongs to those who prepare for it today." - Malcolm X

Investeren in ontplooing

U heeft talentvolle medewerkers en bevlogen managers. U investeert om de kwaliteiten van uw medewerkers om te zetten naar meer rendement voor uw onderneming. Daarbij geeft uw team de juiste hulpmiddelen om te excelleren. Kool Directions helpt u graag bij de uitvoering hiervan. Wij bieden u bewezen trainingen die een nieuw elan in uw organisatie brengen of leveren een volledig op maat gemaakt programma aan om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Kool Directions heeft haar sporen verdient met trainingen op het gebied van communicatie, commercie en publiek spreken. Een greep uit ons portfolio:

  • Excellent communiceren
  • Personal Branding
  • Assertiviteit
  • Overtuigen en beïnvloeden

Daarnaast hebben wij een inspirerend management game ontworpen en vernoemd naar een bijzonder oud en onverslijtbaar gebergte in Nieuw Zeeland: The Remarkables. Hier wordt u uitgedaagd en getoetst op uw samenwerkingsbereidheid en integriteit.

Informatie

"Seek first to understand, then to be understood." - Stephen Covey
PASSIE is het centrale thema van Kool Directions. Sterker nog: PASSIE is Kool Directions en Kool Directions is PASSIE. Kool Directions  is in de volle overtuiging dat met PASSIE succes kan worden behaald.

PASSIE is een methode om mensen te benaderen, te behandelen, respect te verlenen. Het is een manier om mensgericht handelen te omschrijven. Het is een beknopte beschrijving van klantgericht handelen, een set voorwaarden en hulpmiddelen die ingezet kunnen worden om de ander het gevoel te geven gewaardeerd te worden. Heit is zonder enige bijbedoeling een mensgerichte aanpak en  in het commerciële werkveld onmisbaar om netwerken te bouwen, nieuwe potentiële klanten aan te spreken en orders te scoren.

PASSIE Het gaat uit van het principe: behandel een ander zoals je zelf wilt worden behandeld.

Met andere woorden: Wanneer je iemand met een glimlach tegemoet treedt, niet laat wachten, je inleeft in de ander zijn positie, knelpunten en situatie niet afwachtend maar daadkrachtig en actief benaderd, dan zul je altijd de gewenste gesprekspartner zijn!

PASSIE staat voor Pro-actief, Aandacht, Snelheid, Smile, Initiatief en Empathie.

Alle Kool Directions trainingen gaan uit van “Handelen met Passie” Uiteindelijk is het een verandering van mentaliteit en van beleving die niet getraind moet zijn maar gemeend.

Meld je aan

[contact-form-7 id=”1851″]

Links

"You must unlearn what you have learned." - Master Yoda
Print

Kool Directions B.V. is proud member of SOCAB

Stel ons een vraag, vraag een opdracht aan of zeg gewoon gedag!

CONTACT