Klantgericht handelen

Klantgericht handelen

In deze workshop klantgericht en effectief handelen wordt vanuit het thema PASSIE aandacht besteed aan de kracht van het streven naar Win-Win en het stellen van de juiste (open) vragen om dit te bereiken. Er wordt aandacht besteedt aan de USP’s van uw bedrijf en waarom het belangrijk is dat iedereen die kent en wat dat voor voordelen heeft voor de klant. Er wordt geoefend met vragen die leiden tot meer omzet per klant contact. Zodoende besteden we ook aandacht aan de juiste vragen die gesteld moeten worden om inzicht te krijgen in wat de klant precies wil, waarom, wanneer, hoeveel, voor welke prijs en waarom hij dat bij uw bedrijf gaat bestellen. Daarbij wordt bijzonder aandacht besteed aan de SPIN techniek, het bewust worden van invloed op anderen, het nabellen van offertes, debiteurenbeheer en het onderscheid maken tussen bellende mensen die uw bedrijf geld opleveren en mensen die de lijn bezet houden (verkoop).

Beoogd resultaat

Het uiteindelijke beoogd resultaat is:

  1. Eensgezindheid creëren (iedereen spreekt dezelfde taal)
  2. Het idee te embedden dat de organisatie een verkooporganisatie is en een ieder daarin een commerciële rol heeft (van de koffiedame tot directielid),
  3. Klantgericht, opdrachtgericht en effectief te handelen.

Uitvoering

Doorlooptijd:
Deze workshop wordt op maat voor u gemaakt. Hierdoor kan de doorlooptijd variëren.

Voor wie bestemd?
Medewerkers die in aanraking komen met klanten.

Voorkennis:
Deze training vereist geen specifieke voorkennis. Wel is de wil om te participeren van belang.

Kool Directions zet professionele en enthousiaste professionals in die hun sporen hebben verdiend in het vakgebied. Deze professionals ruimen per jaar een substantieel deel van hun tijd in voor studie, research en praktijkopdrachten.

Trainingsmateriaal
Het trainingsmateriaal wordt speciaal in opdracht voor u vervaardigd. Elke deelnemer ontvangt een exemplaar van de ontwikkelde materialen. Alle rechten blijven eigendom van Kool Directions BV.

Accommodatie
Kool Directions heeft toegang tot diverse locaties die bij uitstek geschikt zijn om deze creatieve workshop te verzorgen. Uiteraard kunnen wij ook op een locatie van uw keuze de uitvoering verzorgen.

Meld je aan

[contact-form-7 id=”1851″]