Personal branding

personal branding

Personal Branding

Of je nu voor jezelf begint of gaat solliciteren, je bewust zijn van je sterke en minder sterke punten is een begin in het vormgeven van je een sterk merk met een eigen uitstraling.  Hoe ga jij je onderscheiden in een uiterst competitieve (arbeids)markt? Waarom kiest een klant of een werkgever voor jou en niet je concullega?

Het creëren van een missie en visie, samen met waarden waar jij voor staat, helpt je een eigen identiteit te ontwikkelen. Het is tegenwoordig veelgevraagd om je authenticiteit te laten zien, je echte zelf, met duidelijk geformuleerde waarden die aanspreken zodat men keuzes kan maken om met jou in zee te gaan.

Personal Branding is het vermarkten van jezelf en je carrière. Je maakt en behandelt jezelf als merk. Hierbij bouw je een reputatie op, afgeleid van je waarden en resultaten, die voortkomen uit het imago van je merk.

Kool Directions levert deze workshop als lezing in een wervelende anderhalf uur of neemt je mee in een interactieve workshop waar je hands-on werkt aan je merkidentiteit middels planning, communicatiemiddelen, promotie met veel tips over do’s en don’ts van het sollicitie- of intakegesprek.

Meld je aan

[contact-form-7 id=”1851″]