The Remarkables

The Remarkables

Tijdens THE REMARKABLES glijden edelstenen als Jade, Ivoor en Eboniet door je handen. Een gevoel van verantwoordelijkheid en bezitterigheid komt naar boven als je voelt, ruikt en kijkt naar deze waardevolle bezittingen. Hoe makkelijk geef je deze bezittingen op om uitzonderlijke resultaten te bereiken?
THE REMARKABLES benadrukt de problemen van persoonlijke effectiviteit. Deelnemers moeten verantwoordelijkheid nemen voor de resultaten, dit door middel van onzekerheid, onduidelijke aansturing, hevige concurrentie en een omgeving die snelle veranderingen ondergaat. Deelnemers leren de waarde van het onderhandelen waarbij informatie wordt gedeeld, referenties worden gebruikt en klantencontinuïteit wordt gewaarborgd. Waar sommige teams zich alleen zullen richten op resultaat zullen andere meer de nadruk leggen op het netwerken en verliezen hierdoor het doel uit het oog om een productief resultaat te bereiken. Deelnemers ontdekken dat er, door deze competenties te ontwikkelen, een perfecte combinatie ontstaat, zodat het onderhouden van klantencontacten met een commerciële inslag leidt tot succes.

De Beleving

In THE REMARKABLES komen de voornaamste leden van 12 clans voor een ultieme uitdaging te staan – De Raad van THE REMARKABLES. De clans concurreren, handelen, onderhandelen en werken samen om vast te stellen wat ze precies willen bereiken. De clans moeten ook de test van de THE REMARKABLES doorstaan – een test over normen en waarden die door hun mede-clanleden wordt beoordeeld. Deelnemers zullen de uitdaging en resultaten van een “win-win”-situatie ervaren en leren hoe ze de beste resultaten kunnen bereiken door productieve relaties te onderhouden.
Dit ervarend leren programma kan ingezet worden door managers van een afdeling of team om de volgende doelen te bereiken:

 • Bewustwording voor het behalen van consistent hoge resultaten
 • Bewustwording van de manier van communiceren van de deelnemers
 • Het creëren van een omgeving die productiviteit stimuleert
 • Het bouwen aan positieve en productieve resultaten zowel intern als extern
 • Het beïnvloeden van een cultuur
 • Het motiveren om succesvol te zijn
 • Het geven van feedback aan elkaar
 • Het bouwen aan positieve en productieve relaties, zowel intern als extern;
 • Het verduidelijken van de normen en waarden van een afdeling
 • Het verhogen van persoonlijke effectiviteit
 • Het helder stellen van doelen
 • Het bereiken van succes.

 logo The Remarkables game

Uitvoering

Doorlooptijd:
Het programma is verdeeld over drie rondes van 20 minuten. De totale doorlooptijd van het spel met intervallen en nabeschouwing is 2,5 – 3 uur. Het kan als avond (of middag) vullend programma worden neergezet.

Voor wie bestemd?
Al uw medewerkers.

Voorkennis:
Deze training vereist geen specifieke voorkennis. Wel is de wil om te participeren van belang.

Kool Directions zet professionele en enthousiaste professionals in die hun sporen hebben verdiend in het vakgebied. Deze professionals ruimen per jaar een substantieel deel van hun tijd in voor studie, research en praktijkopdrachten.

Trainingsmateriaal
Het trainingsmateriaal wordt speciaal in opdracht voor u vervaardigd. Elke deelnemer ontvangt een exemplaar van de ontwikkelde materialen. Alle rechten blijven eigendom van Kool Directions BV.

Accommodatie
Kool Directions heeft toegang tot diverse locaties die bij uitstek geschikt zijn om deze creatieve workshop te verzorgen. Uiteraard kunnen wij ook op een locatie van uw keuze de uitvoering verzorgen.

Meld je aan

[contact-form-7 id=”1851″]